Varmt välkommen!


Till min nystartade dröm! Här hittar du handfärgade av mig, Elin.

Allt i min webshop är noga utvalt med tanke på kvalite, miljön, djur och garnerna är garanterat mulesingfria!

Alla garner i denna webshop är handfärgade i små kvantiteter, därmed kan det skilja något i nyans/färg mellan garnerna även att det är färgade i samma bad. Jag gör mitt allra bästa för att de ska bli så lika som möjligt, men med tanke på att det är handfärgade rekommenderar jag att du vid större projekt varvar mellan olika härvor för att få ett jämnare färgresultat. (Om det är vad du är ute efter).

Jag gör mitt allra bästa för att fotona ska visa det du får hem, olika skärmar kan däremot visa färgerna i bilderna annorlunda, jag hoppas du har förståelse för detta.

Jag färgar garn med stor omtanke om miljö och natur. Jag sköljer inte med mer vatten än nödvändigt, jag återanvänder färger om det blivit något kvar. Jag låter mina garner hänga och lufttorka och jag packar plastfritt med fraktpåsar gjorda i återvunnen papp. Till postombudet går eller cyklar jag med era varor.

Jag rekommenderar handtvätt med ulltvättmedel till mina handfärgade garner för att behålla ullen och färgerna fina under lång tid! Alla är sköljda och tvättade i ulltvätt före leverans, trots detta kan intensiva färger ändå "blöda" lite vid första tvätten, för att förebygga detta kan du ha i lite ättika i ditt sköljvatten vid tvätt.

Om mig

Hej!

Mitt namn är Elin och det är jag som handfärgar alla garner till denna webshop!
Det är jag som är detta företag, då jag gör allt från beställningar,färgning,tvätt, till labels och packning.

Detta är en dröm som går i uppfyllelse för mig!
Jag har alltid älskat att vara kreativ, att låta händerna skapa. Men har inte tänkt att det skulle kunna vara ett jobb, för jobb har varit något som i mina öron klingat tråkigt och just jobbigt. Numera älskar jag att jobba, det är ju det här jag har väntat på! Att få vara min egen och att få vara precis så kreativ som jag är och vill vara.

Jag hoppas att ni ska gilla det jag gör och för mig är det väldigt viktigt att ni upplever bra service och blir nöjda!

När jag inte jobbar så stickar jag mycket och spinner lite grann, det och färgningen är mina stora passisoner i livet. Ull är det bästa material jag vet, då de har så många kvaliteter och så många användingsområden.
Jag är helt klart ullfrälst!

/ Elin

Totalsumma:
    Till kassan