FÖRETAGSUPPGIFTER

Företagsnamn: Hand-dyed Design , Innehar F-skattsedel.

Org.nr:  881104-0107  Momsreg.nr/VAT-nr:  SE881104010701

Kontakt-/faktureringsadress: Olvonvägen 1, 589 61 Sturefors, Sverige

E-post: info@hand-dyeddesign.se Web: https://www.hand-dyeddesign.se/  

PRIS OCH BETALNING

Alla priser som visas i butiken är angivna i SEK. Priserna är dagsaktuella och kan ändras i framtiden utan förvarning. Alla priser är inklusive moms på 25 %. Alla kostnader inklusive frakt redovisas innan köpet genomförs i din varukorg.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Swish
  Du betalar direkt till min företagsswish. Snabbt,enkelt och tryggt. Swish nr : 1233590882.
 • Payson checkout
  Kort, faktura eller banköverföring. Payson Checkout är ett tryggt, flexibelt och enkelt sätt för dig att handla på nätet.
  Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala.

 • Bg Betalning
  Förskottsbetalning till mitt Bankgiro konto, Bg 5464-1014, varorna skickas så fort jag ser att betalningen kommit in.

LEVERANSVILLKOR

Frakt : Fast pris 49 SEK per order.
I nuläget leverar vi enbart inom Sverige. Vi skickar spårbart med Postnord.
Leverans inom 2-5 dagar till närmsta utlämningsställe, eller din bredvlåda beroende på volym.
Om du istället önskar att hämta upp din order i Sturefors så önskar vi att du kontaktar oss först.
Hand-dyed Design förbehåller sig rätten att friskriva sig från allt ansvar gällande förseningar som orsakas av fraktombud.
Vid utebliven upphämtning hos ombud kommer din order att returneras till oss och du kommer då bli debiterad 150kr för detta.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Vi följer Lagen om distansavtal, vilket betyder att du har full ångerrätt inom 14 dagar från mottagen leverans utan att du behöver ange någon anledning. Varan skall returneras väl emballerad, i orginalkartong och i samma skick som den mottogs. Du får själv betala returkostnaderna när du skickar tillbaka varan.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi skulle ha packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och detta lett till att varan som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning på det belopp som ska återbetalas.

Returer skickas till:

Hand-dyed Design C/O Elin Båvemyr

Olvonvägen 1

589 61 Sturefors

ÅTERBETALNING

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast, senast inom 30 dagar från den dag då vi mottog varan. Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se

REKLAMATION

Innan du reklamerar en vara skickar du ett mail till info@hand-dyeddesign.se för godkännande. Uppge då ditt namn, din adress, ordernummer, bifoga en bild och en beskrivning av felet. Eventuell reklamation skall göras senast 30 dagar efter mottagande av vara. Returkostnad står vi för vid godkänd reklamation. Vid reklamation kan du välja mellan att få en ny vara kostnadsfritt eller pengarna tillbaka.

SAMTYCKE FÖR REGISTRERING AV PERSONLIG DATA

När du lägger en beställning hos Hand-dyed Design, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

Kommer uppgifter att delas med tredje part?

Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de?

Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas.

Rätten att få tillgång till mina uppgifter

Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@hand-dyeddesign.se, så hjälper vi dig.

Hantering av personuppgifter

Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Totalsumma:
  Till kassan